Project news
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!

ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ВЧИТЕЛІВ ГО «ПРОМЕТЕУС»

Date: 23 квітня 2020 о 19:50
181 view

Онлайн-курси підвищення кваліфікації освітян ГО «ПРОМЕТЕУС» відповідають вимогам Порядку підвищення кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників (Постанова КМУ від 21 серпня 2019 р. №800 зі змінами та доповненнями від 27 грудня 2019 р. №1133). Сертифікати онлайн-курсів Prometheus для вчителів можуть бути офіційно зараховані як підвищення кваліфікації.

Для цього:

  1. Офіційно затверджено навчальні програми всіх курсів підвищення кваліфікації педагогів на платформі та додано відповідний документ з підписом і печаткою організації на сторінки опису курсів.
  2. Додано на сторінки опису курсів і в сертифікати про їхнє успішне завершення обсяг курсу в годинах, форму навчання та підтвердження його результатів, перелік компетентностей, що вдосконалили/набули слухачі, та іншу необхідну інформацію.
  3. Створино на сайті реєстр сертифікатів, в якому містяться дані про всі видані платформою сертифікати курсів підвищення кваліфікації педагогів. Зокрема, там містяться такі дані: ПІБ слухача, що отримав сертифікат, форма, вид, тривалість і назва курсу, дата видачі та номер сертифікату – https://prometheus.org.ua/certs-list. І, вже традиційно, на цій сторінці можна перевірити справжність сертифікату Prometheus.

Станом на зараз для підвищення кваліфікації вчителів на Prometheus доступний десяток курсів, і постійно йде робота над створенням нових.

Курс “Підвищення кваліфікації педагогічних працівників: нові вимоги і можливості

Цей курс розроблено для стейкхолдерів процесу підвищення кваліфікації педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти.

Дізнатися більше

Курс “Наука про навчання: Що має знати кожен вчитель?

Онлайн-курс Педагогічного інституту (Teachers College) Колумбійського університету «Наука про навчання: Що має знати кожен вчитель?» на базі сучасних досліджень розповідає про те, як саме ми навчаємося – як наш мозок створює, зберігає і відтворює спогади.

Дізнатися більше

Курс “Українська література. Осмислені й переосмислені

Мистецький арсенал представляє унікальний курс «Осмислені і переосмислені». Він започаткований для знавців української літератури, шкільних вчителів мови та літератури, викладачів закладів вищої та професійної освіти та присвячений життю та творчості найвідоміших постатей українського літературного скарбу – від Григорія Сковороди до Василя Стуса.

Дізнатися більше

Курс “Впровадження інновацій в школах

В рамках цього курсу ви пройдете крізь навчання, експериментування та самоаналіз, які допоможуть вам набути впевненості і навичок, необхідних щоб очолити вдосконалення освітнього процесу у вашому навчальному закладі.

Дізнатися більше

Курс “Наука повсякденного мислення

Курс Університету Квінсленда в надзвичайно захоплюючому та наочному форматі розповість про те, як ми формуємо і змінюємо наші погляди, чому очікування викривляють судження і як приймати більш зважені рішення.

Слухачі отримають інструменти, які допоможуть їм мислити незалежно й аналітично, а окремий розділ курсу присвячений вмінню ефективно вчитися новому.

Дізнатися більше

Курс “Дизайн-мислення в школі

Як зробити наших учнів та школи успішними? Професії майбутнього потребуватимуть творчого мислення, вміння розв’язувати складні задачі та ефективно комунікувати, але як цьому правильно навчати? Як об’єднати лідерів змін для вироблення системних рішень для подолання освітніх викликів? У всьому цьому може допомогти знаменитий метод дизайн-мислення, започаткований в Стенфордському університеті. А розібратися з ним детально допоможе цей практичний курс Массачусетського технологічного інституту!

Дізнатися більше

Курс “Протидія та попередження булінгу (цькуванню) в закладах освіти

Курс має на меті навчити освітян розпізнавати ситуації булінгу та вчасно і правильно реагувати на його прояви в освітньому середовищі.

Дізнатися більше

Курс “Медіаграмотність для освітян

Мета курсу – мотивувати наших колег, вчителів, керівників шкіл, шкільних управлінців бачити, що світ навколо разюче змінився, став цифровим, а відтак потрібно розвивати нові медіаосвітні компетентності.

Дізнатися більше

Курс “Освітні інструменти критичного мислення

Запропонований курс дозволить опанувати мистецтвом критичного розмірковування для рефлексії своєї освітньої діяльності, відтак і фахового зростання.

Дізнатися більше

Курс “Критичне мислення для освітян

Курс допоможе доцільно розв’язувати проблеми нашого життя, ухвалювати продумані рішення, адекватно взаємодіяти із реальністю, управляти своїм сприйняттям – удосконалювати себе й особистісно зростати. Разом із провідними освітянами – нашими слухачами – ми обміркуємо і розробимо стратегію навчання учнів через критичне мислення.

Дізнатися більше

Цикл курсів створено за підтримки Nova Ukraine.

Comments:
Only authorized users can leave comments.