Новини проекту
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Офіційне найменування:
Мар'янівський ліцей імені Віктора Погрібного Мар'янівської сільської ради Новоукраїнського району Кіровоградської області
Тип навчального закладу:
Установа загальної середньої освіти
Населений пункт:
с. Мар'янівка
Адреса:
26240 Кіровоградська область, Новоукраїнський район, село Мар'янівка, проспект Шатного, 28
Телефон:
( )
E-mail:
mar_zsh@ukr.net

Вітаємо Вас на офіційному сайті Мар’янівського ліцею - закладу загальної середньої освіти. Ми зацікавлені обмінюватись практичною інформацією, що стосується навчання та виховання школярів. Сайт буде корисним як інструмент для дистанційної освіти,  вчителі мають можливість контактувати з учнями та їх батьками під час карантину, задавати і перевіряти домашні завдання, користуватись функціоналом електронних освітніх ресурсів.

Науково-методична проблема ліцею:

Упровадження інтерактивних, інформаційно-комунікаційних та хмарних технологій як засіб удосконалення навчально-виховного процесу та управлінської діяльності.

Можливості закладу загальної середньої освіти:

Створені необхідні умови для навчання, виховання, відпочинку та розвитку. У школі 16 навчальних кабінетів, 4 кабінети початкової освіти, комп’ютерний клас, мультимедійний кабінет математики, спортивний та тренажерний зал, актова зала, бібліотека, медичний кабінет, кабінет психологічної служби, харчоблок та їдальня, столярна та слюсарна майстерні, кімната-музей музей Бойової слави.

Кадри:

Навчально - виховну та методичну роботу школи забезпечують 18 педагогів. Зокрема, два вчителя-методиста, чотири старших учителів, шість вчителів вищої категорії. Заслужений вчитель України. Нагороджені знаком "Василь Сухомлинський" - 1 вчитель, "Відмінник освіти України" – 3 учителя, почесною Грамотою МОН – 5 учителів, нагороджені районною педагогічною премією ім. Г.Перебийноса - два учителя.

Досягнення колективу школи:

У закладі систематично проводяться районні та обласні семінари, творчі звіти як колективу в цілому, так і окремих методичних об’єднань та педагогів.

Заклад є опорним КОІППО для проведення педагогічної практики вчителів математики (Руденко В.О.), української мови (Соломина І.А.), основ здоров’я (Шевченко Л.В.), керівників закладів (Руденко О.А.).

Колектив ділиться досвідом роботи під час обласних та районних семінарів завідуючих РМК, методистів, керівників закладів освіти, вчителів

Заклад має власне друковане та електронне видання – газету “Перерва”.

Учителі брали активну участь у обласних фахових конкурсах «Учитель року», переможцем якого з математики у 2006 році була Руденко В.О. (ІІ місце), з української мови у 2012 році - Соломина І.А. (ІІ місце), з фізичної культури у 2018 році - Лизень В.М. (ІІІ місце). Переможцем обласного конкурсу “Блогосфера” у двох номінаціях стала вчителька математики Руденко В.О. (блоги «КласнаЯ» та «Прикладна математика»). У номінації «Блоги методичних формувань» дипломом ІІ ступеня нагороджено блоги «Авторська майстерня» (Руденко В. О.). та «Шкільна орбіта» (Руденко О. А.). Учасником обласного конкурсу були блоги «Паросток» та «Методичний меридіан» (учителька української мови та літератури Соломина І.А.).

Педагоги завжди у творчому пошуку шляхів реалізації організаційних, педагогічних і методичних завдань, які служать відродженню культу знань, освіченості, культури, духовного та фізичного здоров’я.

За останні 70 років школа дала путівку в життя 1700 мар’янівцям, які зараз трудяться в усіх куточках України та за кордоном. Серед них відомі працівники сільського господарства, керівники органів місцевого самоврядування, державної служби, підприємств, лікарі, вчені, педагоги, військові.

Традиційно наша школа у рейтингу серед трьох кращих шкіл району, вчителі яких підготували найбільше переможців за підсумками районних та обласних олімпіад з базових дисциплін. Випускники школи успішно складають ЗНО. У загальноукраїнському рейтингу з математики 2017 року - серед 5% шкіл, які найуспішніше його склали.

Серед переможців ІІІ етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт слухачів МАН з української мови та математики учні нашої школи.

Традиційно протягом останніх десяти років спортсмени школи - переможці районної Спартакіади, багаторазові переможці обласних змагань, захищають честь області на Всеукраїнських змаганнях.

Проходять декади наук та загальношкільний інтелектуальний конкурс “Учень року”, який залучає більшість учнів школи до поглиблення знань з основ наук у цікавій ігровій формі. Школярі беруть активну участь у змаганнях районної Ліги інтелектуальних ігор.

Більше 40 випускників школи уже одержали чи одержують вищу педагогічну освіту, 5 із них працюють у колективі школи. Більше 30 випускники закінчили школу з медаллю, у тому числі 10 нагороджені золотою медаллю “За особливі успіхи у навчанні“, та 20 - срібною медаллю “За успіхи у навчанні”.

Мар’янівський ліцей є одним з кращих закладів Маловисківського району завдяки енергії вчителів, учнів та їхніх батьків!

Олексій РУДЕНКО

"ПОЕЗІЯ - ЦЕ ЗАВЖДИ НЕПОВТОРНІСТЬ..."

Свій 94-й рік народження святкує геніальна Ліна Василівна Костенко - письменниця, чия творчість надихає українців сміливістю, правдою, патріотизмом, глибиною думки.

Сьогодні учениці нашого ліцею декламували вірші, видатної української поетеси Ліни Костенко, яка є однією з перших і найяскравіших у плеяді молодих українських поетів-шістдесятників. Ліна Василівна зробила великий внесок у розвиток української літератури, зміцнивши тим самим авторитет наших митців на світовій арені на роки вперед. Це видатна українка, жінка-легенда, з якою нам пощастило жити в один час.

14 березня день українського добровольця. Цей день присвячений людям, які свідомо, за покликом власного серця, стали на захист своєї Батьківщини і захищають рідну землю від загарбників. І наш обов’язок пам’ятати про їхній подвиг, пам’ятати про нашу історію, всім хто завжди, коли виникає загроза для нашої України, сміливо йдуть в бій за її цілісність та незалежність.
Це люди, які не байдужі до свого сьогодення та майбуття.

І сьогодні учні 5-11 кл., до Дня Українського Добровольця брали участь у квесті «Доброволець - герой сьогодення» це цікавий та інтерактивний спосіб ознайомити вихованців з історією українського добровольчого руху, виховати у них почуття патріотизму, самовідданості та готовності допомогти іншим.

"Слава Героям-добровольцям,
які у вирішальний момент встали на захист нашої свободи і показали приклад непокори для всієї України" Дякуємо ЗСУ за можливість проживати кожен день!

Ніколи не пробачимо окупанту смерті жодного нашого земляка, жодного українця! Вічна пам’ять і слава, тим хто загинув за Україну!

Відзначення Шевченківських днів в нашому закладі завершився квестом ”Шевченку-210”.
Саме у формі квесту 12 березня учні 5-11 класів активно відповідали та виконували цікаві завдання пов’язані із Кобзарем.
Історія життя Тараса Шевченка - це історія успіху людини, яка зробила себе сама. Він пройшов шлях від невідомого сільського хлопчика-кріпака до майстра зі світовим ім'ям, кілька разів падав, але ніколи не зраджував мрії й меті.
Завдання для квесту підібрали не стандартно поетичне, а таке, що вимагало від учасників критичного мислення, вміння аналізувати та співставляти факти, робити логічні висновки. Водночас була можливість дізнатись про Тараса Григоровича цікаві факти, приміром, про те, що він був модником, винахідником та справжнім творцем.
Відзначення Шевченківських днів у ліцеї пройшли дуже креативно та пізнавально.

Стіна
Залишати коментарі можуть тільки авторизовані відвідувачі.